Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá modelka a sexbomba Dominika Mesarošová (38) si užívá léto s rodinkou v pohodlí domova a fanouškům se pochlubila snímkem, kterým rozproudila krev v žilách nejednomu svému obdivovateli. V soukromí se totiž opaluje nahoře bez a své bujné zbraně na fotce zakryla jen minimálně.

„Tahle láska nejde popsat slovy. Celé léto trávíme spokojeně na zahradě v bazénu,“ napsala spokojeně blondýnka k fotce, kde je se synkem Eliánem, který brzy oslaví druhé narozeniny.

Přesto, že se našel i rýpal, který shledává částečnou nahotu na fotce jako silně pobuřující vůči dítěti, které by podle něj svou maminku vidět nahou nemělo, ve většině případech našla modelka zastání. „Nahota je sakra normální tak si přestaňte hrát na Amiše. A pokud Vám přijde vulgární, že je nahá před svým synem, a chcete určovat před kým být nahá může či nemůže... jako že cože? Kde to žijeme? Bravo Domi za zdravý přístup,“ lichotí sexy Mesarošové fanynka.

„Můj syn má 22 měsíců, stále ho kojím, takže je taky vidí dost často. Neusne jinak než na nahých prsou, a co jako? Vždyť nahota je úplně normální, nebo vy jste se narodila v růžovém overálku s nažehleným límečkem?“ zaznělo dál v komentářích jako reakce na pobouřenou ženu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám