Hlavní obsah
Článek

Na sociálních sítích jsme už osmiměsíčního syna modelky Dominiky Mesarošové (38) viděli. Teď nám ale Eliána ukázala naživo. Chlapečka vzala na dětskou akci v porodnici v Podolí, kde přišel na svět. Jeho pokroky se pochlubila i svému porodníkovi. Eliánek už ťape, jen zoubky mu ještě nerostou.

"Trošku jsem ho nastrojila, oba máme tenisky od stejné značky, má novou košilku, ale tu už stačil trochu zapatlat. Je fakt, že pro holčičky je možná hezčí oblečení, ale pro kluky se dá taky něco najít. Nicméně je zbytečné kupovat nějaké drahé věci, když z toho dítě za chvíli vyroste," je rozumná Dominika.

Když už zmínila holčičí oblečení, zajímalo nás, jestli by si s partnerem Tomášem nechtěli pořídit ještě jednoho potomka. "Jméno pro holčičku mám, krásné. Ale co kdyby to byl zase kluk? Zatím nám to takhle stačí. Druhé dítě teď není v plánu," vysvětlovala Dominika.

A v plánu není zatím ani svatba. "To není na mně, o ruku žádá muž. Neříkám, že by se mi romantická žádost o ruku a krásný prstýnek nelíbily, ale máme se rádi i bez papíru. Před pár dny jsme oslavili dva roky, co jsme spolu, a klape nám to," uzavřela Mesarošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám