Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Mesarošová (38) konečně ukázala svým fanouškům na sociálních sítích syna, kterého přivedla na svět 19. září. Tedy alespoň kousek. Stalo se tak v rámci poděkování jejímu porodníkovi. Zatím je to jen ručička, modelka si chce dopřát co nejdelší čas, kdy bude mít malého jenom pro sebe.

"Nejde popsat slovy, co právě prožívám. 19. 9. se nám narodil syn a já se stala maminkou. Jsem tak šťastná. Děkuji za obrovskou podporu tatínkovi, který je po celou dobu se mnou a podporuje mě a pomáhá. Jsme nešťastnější rodiče. A také bych chtěla poděkovat celé nemocnici v pražském Podolí a především panu doktorovi Ladislavu Kroftovi za krásný a nezapomenutelný zážitek na porodním sále. Děkuji za tolik krásných gratulací. Jsme zdraví a šťastní," napsala Dominika.

Pokoušeli jsme se z ní vytáhnout aspoň jméno, které malému dala. Jen s malým úspěchem. "Ještě bych si ho chtěla nechat pro sebe. Vše má svůj čas, ale je to na písmeno E. Baví mě, jak lidi na Instagramu hádají, tak je tak trochu trápím," smála se Mesarošová a slíbila Super.cz, že až nechá nafotit snímky miminka, tak se s o ně s námi podělí.

Loni počala syna na dovolené v Thajsku, a ani po porodu se cest nechce vzdát. "Máme v plánu cestovat. Mám kvůli tomu cestovní kočárek, který váží pět a půl kila a může se vzít do letadla jako příruční zavazadlo," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám