Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice už je pořádně kulaťoučká, ale s nohama nahoře v 35. týdnu těhotenství neleží. Dominiku Mesarošovou (38) s partnerem Tomášem jsme potkali na finále Muže roku, kde nám přiznala, že právě otékající nohy jsou jedinou potíží, kterou v těhotenství prožívá.

"Už je to ale poslední společenská akce, přijela jsem, protože jsem byla po třech letech zase pozvaná. Pak už se budu do porodu jenom válet," slíbila. To, že ho vzala zrovna na takovou akci, prý jejímu Tomášovi nevadí. "Myslím, že má dost sebevědomí na to, aby věděl, že se nemusí ničeho obávat. A s pořadatelem akce Davidem Novotným jsme žertovali, že se třeba jednou i náš kluk přihlásí na Muže roku a budeme mu vyprávět, že tady byl poprvé ještě u mě v bříšku," smála se.

"Cítím se dobře, po 35. týdnu už může porod přijít kdykoliv. Jediné, co už nemůžu nosit, jsou podpatky. Kvůli tomu, že mi otékají nohy. Takže mám botičky na klínku, které nejsou moc společenské, ale snad mi to tady odpustí," svěřila a přidala, že si vlastně nekoupila vůbec žádné těhotenské oblečení. "Říkala jsem si, že přes léto to nebylo potřeba, a už to nějak doklepu ve volných a strečových věcech," dodala Dominika, která má v tuto chvíli 14 kilo nahoře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám