Hlavní obsah
Článek

Už osmý měsíc těhotenství prožívá modelka Dominika Mesarošová (38). A na panující vedra v kombinaci s bříškem si nestěžuje. "Snáším to docela dobře oproti jiným těhulkám, co slýchám," řekla Super.cz Mesarošová, která před horkem utíká nejen do bazénu, ale také do lesa, kde ve stinných zákoutích nafotila nové snímky ala divoženka.

Z blížícího data porodu Dominika strach nemá. "Obavy fakt nemám, protože věřím, že jsem v dobrých rukou pana docenta Krofty, u kterého budu v Podolí rodit. Porod bych chtěla mít přirozený, pokud to půjde. A nebojím se, vůbec si nepřipouštím, že by se mohlo něco špatného stát. V tomhle mám, myslím výhodu, že se tím vůbec nestresuju. Všechno bude určitě v pořádku," řekla Super.cz.

Dominika ze začátku těhotenství moc nepřibírala. "Ale teď mi váha vyskočila o čtyři kila. Takže zatím mám nahoře nějakých dvanáct. Tedy on už je vlastně srpen, tak tohle byla váha za červenec," upřesnila.

A co svatba, bude po porodu následovat? "To teď není na pořadu dne. Teď spíš doděláváme ještě nějaké úpravy na domečku a já dozařizuji dětský pokojíček. To mi dělá ohromnou radost a užívám si to. Ale třeba se jednou vezmeme, až bude malý větší," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám