Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (38) ukázala svou odvahu. Těhotná modelka si v 6. měsíci troufla předvádět plavky. Nahoře má sedm kilo a bříško už má pěkně velké. "Hodně lidí mi to říká. Snad to nebudou dvojčata. Ne, máme potvrzené, že tam je jen jedno," řekla Super.cz se smíchem.

Dominiku k předvádění přemluvila její kamarádka Agáta Prachařová (38). "Ukecala mě, že také těhotná předváděla. Nedovolila jsem si odhalovat spodek, přeci jenom těch sedm kilo nahoře mám. Ale myslím, že se nemám za co stydět, byl aplaus, snad se to líbilo," upřesnila na znovuotevření casina v centru Prahy.

Dominika předvedla nejen těhotenské bříško, ale také obří vnady. "Prsa vůbec větší nevnímám. Jediné, co vím, že se mi přes bříško kouká blbě na nohy," směje se.

Mesarošová plánuje rodit v podolské porodnici. Přála bych si přirozený porod. "V Podolí jsem se narodila i já v září, snad tomu miminku nezkazím život, že se narodí stejně jako já. Chtěla bych prožít přirozený porod, pokud to půjde. Aby nás to sblížilo, spojilo," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám