Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední pořádnou dovolenou před narozením miminka si dopřává modelka Dominika Mesarošová (38) s přítelem Tomášem. Na čtrnáct dní si vyrazili do luxusního hotelu ve Spojených arabských emirátech. Páreček si vybral emirát Ajman, kde je větší klid než v samotné Dubaji.

"Byl to spontánní nápad. Ten den zrovna pršelo a já si řekla, že ještě jednu dovolenou chceme, tak proč ne hned teď. A rovnou na dva týdny, když už se letí šest hodin," svěřila nám Dominika. Protože s přítelem bydlí v Brně, vybrali si let z Vídně, protože tamní letiště je blíž. "A taky jsem se těšila na dvoupatrové letadlo. Tím jsem letěla poprvé," vyprávěla.

"A ani mi nevadilo, že je zrovna ramadán. Jako těhotná stejně alkohol nemůžu a aspoň je větší klid," míní modelka. Kromě hotelové pláže a bazénu, kde si užívá odpočinku a kde také vystavila své o trošku větší tělo v bikinách, pár vyrazil i na výlet do Dubaje, kde navštívil nezbytný Dubai Mall vyhlášený nejen nákupy, ale i obřím akváriem, vyhlídkou z Burdž Chalífa a také fontánou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám