Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (38) se dnes už spíš než modelingu věnuje výchově mladší generace, ale ani tak se nebojí předstoupit před fotoaparát. Podívejte se, jak jí to tentokrát slušelo, a prohlédněte si také její svěřenkyni Barboru Novákovou!

Ta se stala vítězkou historicky posledního ročníku jejího projektu pro mladé dívky Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři.

„Barbora vyhrála, protože byla z holek nejšikovnější i nejvýraznější. Pochopila, o čem to celé je a co jsme po ní celý tým chtěli. Byla výrazná jak při cvičení, tak při chůzi na podpatcích. Když se přihlásila, neměla vůbec žádné sebevědomí. Myslím si, že v tom byl projekt pro slečny nejdůležitější,“ řekla nám Dominika.

Ta celou dobu kvůli obavě ze stereotypu plánovala, že ročníků projektu udělá jenom deset, už se jí ale stýská, a tak si vymyslela nový.

„Mně a mému týmu prošla rukama řada dívek, bylo nádherné pozorovat, jak se postupně proměňují a získávají sebedůvěru. Něco jsem se v modelingu naučila a zjistila jsem, že mě to těší předávat dál. A nic jiného podobného se u nás nekoná. Takže náplň Jinou ženou s Dominikou Mesarošovou bude podobná, akorát se bude konat v České republice v jednom z resortů. Rodiče se tak nemusí bát kvůli zhoršující se bezpečnostní situaci v některých zemích. Rozšířila jsem také tým a přidala další aktivity. Na můj email se přes webovky už slečny hlásí, uvidíme, které na lednovém castingu vyberu,“ plánuje Mesarošová, jež ale odmítá, že by šlo o kurz pro modelky.

„Dívky učíme česat, líčit, prezentovat se, chodit na podpatcích a podobně. Nehledám vyloženě modelky, ale snažím se najít slečny, které chtějí najít své pravé já. Vím, že je dokážu posunout a nasměrovat,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám