Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (38) začala makat na postavě a zhubla pět kilo. Můžou za to ale nejen posilovna a strava, ale i nová láska. Divíme se ovšem, že její přítel Tomáš, s nímž strávila první společnou dovolenou v Tunisku, svoji lásku takhle pouští ven.

"Kdo nemiluje, tak nežárlí. To bych ale nechtěla. Ale musí to být s mírou. A on respektuje moji práci. Nemám ráda, když muži žárlí tak, že by ženu nejraději zavírali doma ve zlaté kleci, to už je přehnané." řekla nám Dominika, když se přišla představit jako jedna z účastnic pořadu Pevnost Boyard, a na sobě měla jen krajkový mini overálek, který se obvykle nosí jenom na pláži přes plavky, když si chcete zajít na drink. V prodejně s plavkami ho ostatně i koupila.

V milostném vztahu jí to klape. "Dovolená byla skvělá, žádná ponorka. Naopak nás to ještě víc stmelilo. Jsme spolu krátce, nechci nic zakřiknout. Byli jsme spolu poprvé týden 24 hodin denně a myslím, že by neměl být problém, abychom spolu vydrželi," věří, že tenhle muž bude konečně ten pravý.

Jisté úskalí ovšem vztah má. Tomáš je z Hodonína, kde má také dům, a Dominika má svoji haciendu u Prahy. "Se společným bydlením to bude náročné skloubit. Zatím se navštěvujeme a čas ukáže, jestli spolu budeme chtít žít," řekla nám.

Jde tomu ale sama naproti, protože prodává svůj dům. "Už jsem ho ale prodávala, než jsem Tomáše poznala. Je to ale z investičních důvodů, není to o tom, že by mi docházely peníze. Mě investice do nemovitostí baví, kvůli tomu už jsem kupovala i další pražský byt. Když se najde kupec, budu ráda," vysvětlovala Dominika, která dům s dvanáctimetrovým bazénem a velkým obehnaným pozemkem prodává za dvacet milionů korun. "Nemyslím si, že by to byla přehnaná částka. Vždyť třeba jen ten plot a bazén stály obojí po miliónu," mínila.

No a když se tedy dům prodá, kde bude bydlet? Nakonec v tom Hodoníně? "Nedokážu si představit, že rodilou Pražačku přesadíte do Hodonína. Ale možná někde napůl cesty. Třeba v Brně. Tam už to trošku žije," uzavřela Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám