Hlavní obsah
Článek

Když si tahle silikonová sexbomba vyjede k moři, vznikne z toho pár fotek, nad kterými někteří poulí oči nadšením, jiní pohoršením. Podívejte se, jak si popředím i pozadím Dominika Mesarošová (38) podmanila Tunisko!

„Jsme tu na krátké dovolené s přítelem. I když odpočíváme, rozhodně jsem se nepustila do typické české přežíračky, z které pak většina našich turistů mívá střevní potíže, ne z místních potravin a vody. Držím se na uzdě, protože si vážím toho, jakou postavu mám a nechci o ni přijít. A samozřejmě tu i sportuji,“ řekla Super.cz Dominika, která do Tuniska i do Egypta pravidelně létá i se svým soustředěním pro začínající modelky Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. Za sebou už má deset turnusů..

Co se týče jejích předností, jako vždy je díky nim cílem pohledů mnohých domorodců. „Na to už jsem zvyklá. Naopak se mi vůbec nestalo, že by se na mě někdo díval vyčítavě. Tunisané jsou velmi přátelští lidé. Určitě i tady existují tací, které z toho pro ně pohoršení pomalu trefí šlak, to je ale jejich problém, ne můj,“ dodala Mesarošová.

Ta samozřejmě před fotoaparátem partnera špulila i zadní partie, na které je hrdější než na své vzdělání. Podle nás si potají myslí, že pokud nejsou osmým divem světa, tak prvním českým rozhodně!

Reklama

Další články

Načítám