Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (38) má na chlapy smůlu. Před dvěma měsíci se rozešla s posledním přítelem Petrem, s nímž chodila rok. "Prostě to nevyšlo, nerada se o tom bavím. Měla jsem k tomu svoje důvody. Samozřejmě mě to mrzí, protože jdu vždycky do vztahu opravdu upřímně od srdce," řekla Super.cz.

"Už si taky kolikrát říkám, že mám smůlu, ale asi to ještě nebyl ten pravý. Tak si to vždycky odůvodním. Věřím, že někde ještě je. Ale tu smůlu už registruju. Vždycky se opakuje skoro podobný příběh, a ne z mojí strany. Ve mně problém není, i když to obvykle bývá oboustranné," svěřila.

"Kdybych řekla, že mě to nemrzí, to bych lhala," dodala a my naznačili, že většinou jí partneři ve vztahu něco zatajují. Třeba dluhy, jako to bylo u toho předposledního, kterého si málem vzala. "To trošku taky. A pak to samozřejmě vyplyne na povrch, to se nedá utajit, některé věci. Ale nechci být konkrétní, o co šlo teď," prozradila.

Single život se snaží si užívat. "Byla jsem na horách, plánuju jet s kamarádkami někam na dovolenou, ještě před pracovní cestou na Džerbu s mým kurzem Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. Věnuju se sobě, práci, teď jsem si zařídila jeden byteček, který pronajímám, takže jsem investovala do nemovitosti. Chodím cvičit, snažím se o sebe starat a pečovat," vypočítala s tím, že vlastně neví, co chlapi chtějí. Zda soběstačnou ženu, u níž jim právě ta soběstačnost začne postupně vadit, anebo tu, co ze sebe dělá chudinku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám