Hlavní obsah
Článek

Celé Česko ji zná kvůli jejím balónům, kvůli nimž musí nosit horní díl plavek jen o málo menší než velryby. Modelka Dominika Mesarošová (38) je ale hrdá i na svoje pozadí, a přestože se na něj nedávno trochu snesla kritika, hází ji za hlavu, myslí si cosi o štěkajících psech a dál kráčející karavaně a pro naše čtenáře svou sedínku ochotně vystavila. Mrkněte do fotogalerie!

Dominika je v Tunisku na Djerbě na svém již tradičním kempu pro začínající modelky. Ten se pomalu chýlí ke konci a slečny, které přiletěly do Afriky doslova jako úplné modelingové panny, už začínají působit sebevědomě a coby přehlídkami odkojené profesionálky.

„Právě tohle mě na mém projektu Poleťte s Dominikou Mesarošovou k moři baví nejvíc. Mám za sebou svou poslední přehlídku, myslím, že je velké umění odejít včas. Předávání zkušeností mladým dívkám a ženám je ale něco, co mě naplňuje. Pomáhám každé najít samu sebe a získat sebevědomí,“ říká Dominika, která již brzy vybere také vítězku, jež získá nafocení booku, zapůjčení auta a bude patřit do její modelingové agentury. Právě ta Mesarošové vydělává prý už tolik, že si může dovolit odejít z přehlídkových mol.

„Na jaře poletíme na jubilejní desátý ročník projektu, už se moc těším, jaké dívky se přes mé webovky přihlásí na podzimní casting. Už se dříve v řadě případů ukázalo, že i nenápadná šedá myška se proměnila v kočku. To mě na tom všem asi fascinuje nejvíc,“ dodala Dominika, kterou s desítkou dívek čeká finálová přehlídka pro dvanáct stovek lidí a také členy tuniské vlády.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám