Hlavní obsah
Článek

S přehlídkami v Česku je sice konec, ale Dominika Mesarošová (38), která už je spíš než modelkou šéfkou vlastní agentury, se pořád vůbec nebojí ukázat před foťákem. Ukázala to u moře v Tunisu. Mrkněte do fotogalerie a ohodnoťte, jak se vám její silikony líbí!

Bývalá Playmate vyrazila už podeváté za sebou na projekt Poleťte s Dominikou Mesarošovou k moři, kde vždy mladé nezkušené dívky se svým týmem učí základům modelingu.

Slečny se dozvědí, jak se správně pohybovat na módním mole, jak pózovat při fotografování, učí se správně líčit i starat o vlasy a v neposlední řadě jim dává každý den do těla trenér, který jim také radí se životosprávou.

„Na Džerbě je hrozně fajn a moc mě baví, jak jsou dívky šikovné. Chůze jim jde a postupně se zlepšují i ve všech dalších činnostech. Upřímně mě tohle předávání zkušeností baví už mnohem víc, než být sama modelkou,“ říká Mesarošová, která už teď pilně připravuje jubilejní desátý ročník projektu. Casting se bude konat v listopadu a zájemkyně se prý již nyní mohou hlásit na email z jejích webovek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám