Hlavní obsah
Článek

Po sedmi měsících vztahu s novým přítelem Petrem ho Dominika Mesarošová (38) poprvé vzala na společenskou akci. Vyrazili na Kapitánskou párty spojenou s koncertem známých kapel. "Nevěděla jsem, že tady budou média, jinak bych ho toho ušetřila," svěřila Super.cz.

Petr byl sice před kamerou trochu nejistý, ale působil jako milý sympaťák. A překvapilo nás, jak si jsou s Dominikou hodně podobní. Dokonce jsme zažertovali na téma, jestli s sebou nevzala bratra. "Taky už jsme se pozastavovali nad tím, že bychom mohli vypadat trochu jako sourozenci, že jsme si podobní. Ale je to krásný, sluší nám to, ne?" ubezpečovala se Dominika. "Jsem šťastná a spokojená," dodala.

Při pohledu na její ruku jsme konstatovali, že k zásnubám ještě nedošlo. "Na to máme čas. Jsme spolu sedm měsíců," krčila rameny. Stejně tak prý na plánování miminka. "Mně bude jednatřicet, Petrovi je dvaatřicet. Tak ještě můžeme nějakou dobu počkat," mínila. Partnerovi věří, dokonce má v plánu ho vzít i na svůj projekt Poleť s Dominikou k moři se spoustou krásných dívek. "Letos to ještě z časových důvodů nevyjde, protože má Péťa pracovní povinnosti. Ale na příští 10. ročník už určitě pojede," slibovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám