Hlavní obsah
Článek

Roky přibývají, ale postavu má snad lepší než ve dvaceti! Modelka Dominika Mesarošová (38) ukazuje, že udržovat si dokonalé křivky sice stojí trochu dřiny, ale výsledek je pak perfektní. Když došlo na přímé poměřování s dvanáctkou mladičkých holčin, vyčnívala nejen svými vnadami, ale i pevným tělem, které dostává pořádný záhul v posilovně. Mrkněte na fotky!

Dominika se už poosmé rozhodla vzít mladé holky k moři, kde z nich dělá budoucí modelky. Každá ze slečen dostane stejnou šanci a ta, která zaujme modelku nejvíc, dostane pak šanci dostat se do její stáje. Mesarošová jí pak bude pomáhat.

„Máme za sebou různá školení, ať už s trenérem, vizážistkou, kadeřníkem, stylistkou nebo s fotografem. Všechno je důležité. Slečny se učí, jak o sebe pečovat po všech stránkách, ale také jak pózovat před fotoaparátem. Kvůli tomu, že jsem si všechno vydřela sama, dobře vím, že tyhle rady jsou neocenitelné. Za týden na projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři se od nás slečny dozvědí vše, na co by metodou pokus a omyl přicházely samy léta. Pak už je ale na nich, jak s těmi informacemi dál naloží. Šanci dám každé něčím zajímavé dívce, i z pro někoho na první pohled ošklivého káčátka se může vyvinout nádherná labuť,“ říká známá prsatice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám