Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zatímco Češko se potýká s proměnlivým počasím a na některých místech dokonce sněžilo, Dominika Mesarošová (38) neví, kam odhazovat svršky, aby jí nebylo takové vedro. V Egyptě se do bývalé Playmate zamilovali místní a při pohledu na její silikony je nám jasné, že to určitě nebylo kvůli její duši!

Dominika už poosmé odletěla s partou mladých adeptek na modeling k moři, kde je učí vše možné, co by pro tuhle profesi mohly potřebovat.

„V Egyptě začalo léto nezvykle brzy, druhý den jsme tu už zažily sedmatřicet stupňů. V takovém vedru je náročné učit dívky, jak mají chodit přehlídky nebo zásady líčení či práce s vlasy, ale všechny to zatím zvládají. Jen si musíme dávat pozor na sluníčko,“ řekla Super.cz Mesarošová, které se přes poctivé mazání trochu připekly nos a ramena. A s pobavením přidává, že tu málem získala brigádu. Turisté si mysleli, že když maže přátelům záda, je tu od toho pro všechny, a tak ji také chtěli zaměstnat.

„K moři se také dostaneme, ale především se věnujeme tomu, kvůli čemu tu hlavně jsme. Hned po nedělním ranním příletu šly dívky cvičit s trenérem a celý den měly program. Je to možná tvrdé, ale dělají to pro své vlastní zdokonalení. A když je chceme s mým týmem něco naučit, musí se využít každá vteřina času. Moc mě potěšilo, že se podruhé za sebou přihlásily dvě slečny, které už na projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři byly. Prý jim to změnilo život, nadchlo je to a chtějí vyzkoušet štěstí a dostat druhou šanci vyhrát. Už se těším na finále,“ dodala vnadná velitelka celého zájezdu.

Ta už jednadvacátého května pořádá v Praze casting devátého podzimního ročníku. Už teď se prý přes její oficiální stránky hlásí řada zajímavých dívek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám