Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opravdu velké napětí prožívaly účastnice projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou (38) k moři, když se na závěr pobytu v Egyptě hodnotila vítězka VII. ročníku kurzu. Tekly i slzičky. Dominika totiž finále pojala dost drsně, vyřazuje se postupně, jako například v SuperStar, a jako poslední zůstává vítězka a dívka, která nezíská vůbec žádnou cenu. Když Mesarošová označila jako vítězku šestnáctiletou Michaelu Dlaskovou, Míše slzy skoro rozpustily make-up.

Míšu, která připomíná mladinkou Kateřinu Sokolovou (35), na casting poslala maminka. Sama by prý nenašla odvahu, kdyby ji matka nepodpořila. Přitom to není její první zkušenost s modelingem. Byla i v agentuře Jaro Management a v několika agenturách v Plzni. Dokonce vyhrála i oblastní kolo soutěže Dívka roku v Plzni v roce 2014 a letos byla druhá na soutěži Květinová dívka. Modeling je její sen a doufá, že se dostane i do zahraničí, proto se na oboru zahraniční obchod věnuje hodně cizím jazykům.

"Snad ještě větší radost než já měla moje maminka, která mi držela palce," svěřila Super.cz Míša, která nafotí zdarma book s fotografem Martinem Hlaváčem. "Míša se skvěle hodí do mého týmu vítězek. Jen si musí hlídat postavu, to ale ona dobře ví," doplnila Dominika po finále.

Na druhém místě skončila Milada Tomanová, čtyřiadvacetiletá kosmetička, která během projektu podstoupila velkou proměnu a nechala si výrazně zkrátit vlasy. Třetí byla šestnáctiletá Šarlota Kalejová. Obě své umístění také ocenily slzičkami štěstí. Podle čtenářů Super.cz byla nejsympatičtější třiadvacetiletá Pavla Visurová.

Reklama

Další články

Načítám