Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelky Hana Mašlíková (41) a Dominika Mesarošová (38) dobře ví, kde jsou jeijch největší přednosti a nebojí se je ukázat. Na šachovou partii s českým olympionikem v šachách Zbyňkem Hráčkem v pražském nákupním centru na Harfě proto vyrazily v pořádně sexy topech a doufaly, že pozornost šachovém velmistra trošku rozptýlí. Marně.

"Moc to nezabralo, ale snaha byla," smála se Dominika Mesarošová, která se pyšní silikonovými ňadry číslo 5. Hanka má o číslo menší, ale také bojovala. "Obě jsme dobré v pokeru, šachy jsou o dost horší, tak jsme to zkusily jinak," dodala se smíchem Mašlíková.

O modelkách se ví, že se dlouhá léta nemusely a dokonce došly tak daleko, že odmítaly akce, kde by se měla ta druhá objevit. Hanka tvrdila, že je Dominika pod její úroveň a podmiňovala si svoji účast na akcích tím, že nebudou zvát její vnadnou kolegyni.

"Když mi bylo třicet, uvědomila jsem si, že jsme byly trošku slepice. Vyříkaly jsme si to a jsme v pohodě. Navíc mám pocit, že jak jsme spolu léta nepracovaly, je o nás dvě pohromadě teď velký zájem. Tak jsme na tom ještě vydělaly," uzavřela Mašlíková.

Reklama

Další články

Načítám