Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přijďte oblečení tak, jako by vás oblékl Filip. To bylo napsáno na pozvánce na oslavu narozenin nejznámějšího českého stylisty Filipa Vaňka (46). Jen málokdo z hostů ovšem oslnil. Třeba Dominika Mesarošová (38) ve světlých džínách zastrčených do kozaček vypadala, jako by si jen odskočila za roh do sámošky.

Výjimkou byla Pavlína Němcová (52), o jejíž šatník se Filip roky stará. "Má výborný vkus, ráda si od něj nechám poradit," řekla Super.cz kráska, která na sobě měla na první pohled nenápadné modré šaty. Když se otočila, šokovala obrovským výstřihem přes celá záda. "Filipa mám moc ráda. Jen už by mohl konečně dospět," domnívá se modelka.

Ne každý je ovšem na to, aby si nechal od Vaňka poradit s oblékáním, dost majetný. "Mně řekl, že na něj nemám. Ale co, aspoň byl upřímný," svěřila se modelka Michaela Štoudková (38). "Tak to musím zvládat sama a docela dobré, ne?" pochválila si svůj rockem inspirovaný outfit.

Jako růžový bonbon přišla na párty Petra Faltýnová (46). "Přál jsem si to a ona mi to splnila," radoval se Filip Vaněk, který obléká i modelčina přítele Leoše Mareše (47). A pořád má mnoho snů, které by si v rámci profese chtěl splnit.

"Samozřejmě bych rád oblékal Beoyncé nebo Madonnu, ale to se mi asi nesplní. A taky bych nechtěl ještě v padesáti běhat po obchodech s plnými taškami oblečení," přiznal oslavenec, který zářil spokojeností. "Mám skvělý vztah s přítelem, mám tady všechny kamarády, co mám rád, v práci to taky klape, tak na co bych si stěžoval," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám