Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původně to byl jen žert. S Dominikou Mesarošovou (38) jsme při frontě na šatnu před křtem kalendáře automyčky probírali, že se vlastně nechávala fotit jako sexy kráska myjící auto a že by to mohl být slušný vedlejšák.

Ale Dominika je velmi podnikavá dívka, takže ve chvíli, kdy jsme na tohle téma začali hovořit na kameru, už měla v hlavě obchodní záměr. "No, původně to byl vtip, ale když se nad tím zamýšlím, tak kdyby mi někdo slušně zaplatil, auto bych mu umyla," překvapila silikonová kráska.

"Ale v nějakých hezkých plavkách. Nahoře bez na devadesát procent ne. To by mě museli nejen zaplatit, ale ještě strašně opít, ale vzhledem k tomu, že alkohol nepiju, to nehrozí," dodala.

A jaký byl opravdu nejhorší Dominičin vedlejšák? "V patnácti jsem prodávala od pěti ráno v metru nedělní noviny. Musela jsem prodat tři sta kusů, abych vydělala osm set korun. Byla tam děsná zima, šíleně foukalo a já byla nevyspalá," vyprávěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám