Hlavní obsah
Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) nemá coby správná profesionálka problém vystavit své parádní tělo vždy a všude a téměř na požádání. Nejinak tomu bylo na soustředění finalistů Muže roku 2012, kde z ní byla partička dvanácti horkým počasím i hříšnými myšlenkami rozpálených soutěžících chlapců úplně na větvi. Jenže Dominika má teď plnou hlavu spíš holek. Hledá zajímavé kamarádky z lidu, s kterými by jela k moři

„Loni mi bylo líto, že jsem nemohla přijet. Letos už ale nejsem zadaná, tak si to pěkně užiju,“ smála se Dominika při pohledu na přehlídku svalnatých mužů. S nimi pěkně řádila nejen v bazénu penzionu, ale i v lhotecké hospůdce, kde probíhala pařba. A v noci se od nich také nechala hodit do bazénu.

Dominiku nyní ale čeká dost náročný úkol. V polovině srpna totiž proběhne casting na její projekt Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři, v rámci kterého hledá dvanáctku zajímavých dívek, jež se chtějí stát modelkami.

„Myslím, že mám dost zkušeností na to, abych jim do začátku pomohla. Potřebují rady někoho, kdo se v branži pohybuje déle, než ony. Poletíme spolu do Egypta k moři do pětihvězdičkového resortu, už se nemůžu spolupráce s dívkami dočkat. A šanci má fakt každá, ne jen klasické sexbomby. Jsou holky, které v sobě mají jiskru, ani o tom nevědí,“ dodala Dominika, která čeká, že se jí zájemkyně ozvou na mail objednavky@dominikamesarosova.cz.

Reklama

Další články

Načítám