Hlavní obsah
Článek

Travesti umělec David Turek se zhlédl v operní pěvkyni Andree Kalivodové. Pořídil si dokonce její obnošenou róbu. A aby mu dobře seděla, nechal si do ní odlít prsa. "Andrea by na to, aby si nechala svoji chloubu odlít do sádry, nepřistoupila, tak jsem poprosil svoji známou," vysvětlil Super.cz. "Přes prsa mi jsou teď šaty akorát, zato kolem pasu jsou mi volnější než Andree," pochlubil se.

Nádhernou róbu dovezenou z Dubaje poprvé předvedl při show, kterou si připravil na soustředění finalistů soutěže Muž roku. "Byla to taková předpremiéra, večer už mám kšeft na jedné svatbě, tak doufám, že se bude líbit stejně jako tady," vyprávěl David, známý pod přezdívkou Naděžda Krupská, v penzionu Železný strom, u jehož bazénu své číslo ukázal nejen soutěžícím mladíkům, ale i obyvatelům středočeské vesnice Lhota.

Ukázal nám i umělé poprsí, které si nechal vyrobit. "Jen materiál přijde na sedm a půl tisíce korun, vypracování jsem dostal jako dárek," upřesnil Turek, který touží po tom, aby jako model pro další prsa, která si chce pořídit, stála Dominika Mesarošová (38). A stihl se s ní i na místě dohodnout.

Reklama

Další články

Načítám