Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) nemá žádný problém ukazovat svůj nařachaný hrudník. A tak jako jedna z mála nosí na dovolené u moře plavky, jejichž horní díl víc ukazuje, než zakrývá, a kvůli kterým má pobřežní hlídka velký problém uhlídat koupající se pány. „Sama hlídám, zda se muži kvůli mně netopí,“ směje se Dominika.

„Mám asi dvacet různých plavek, ale tyhle patří mé nejoblíbenější. Samozřejmě, že se líbí mužům. Zakopávají už na pláži. Bojím se, aby pak ve vodě neměli srdeční slabost,“ říká šibalsky vyvinutá modelka.

Ta se kromě propagace zdravého, takzvaného královského kouření, jehož je ambasadorkou, rozhodla také najít si konkurenci. Projektem Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři totiž pořádá nábor nových modelek. Deset až dvanáct z nich pak vezme v září k moři a některým pak pomůže v kariéře.

„Šanci má každá, i ta, která si myslí, že na to být modelkou nemá. Holka musí mít jiskru a divili byste se, kolik je mezi námi holek, které ji mají a přitom si vůbec nevěří,“ kroutí hlavou modelka, která dívky uklidňuje, že nemusejí mít podobné balóny jako ona. „Na těch taky vůbec nezáleží. Přes prsa tu jsem já,“ usmívá se.

Slečnám, které budou mít to štěstí, a vezme si je pod svá ochranná křídla, poradí spoustu triků, jak uspět v showbyznysu. „Navíc sama pořádám přehlídky, tak jim zajistím i práci,“ tvrdí Dominika. V srpnu pořádá casting dívek, jež se mohou hlásit na jejím mailu objednavky@dominikamesarosova.cz, v září se pak letí k moři. Dívky nebudou jen vystavovat svá nádherná tělíčka slunečním paprskům, čeká je i mnoho zajímavých aktivit.

Reklama

Další články

Načítám