Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slečinku na fotce jedni milují, druzí nenávidí. Má zálibu v postarších bohatých mužích a velmi objemný hrudník, ke kterému jí dopomohli plastičtí chirurgové. Už víte, o kom je řeč?

Kdo v roztomilém obličejíčku poznal Dominiku Mesarošovou (38), má bod. Pravda je taková, že si osud s Dominikou, dříve Petrákovou, odmalička zahrával. Vlastní táta se jí zřekl a otcovskou lásku a posléze i příjmení dostala od Němce s maďarskými kořeny pana Mesaroše. Za tím se Dominičina matka přestěhovala z Prahy do německého Ingolstadtu v době, kdy byla Dominika ještě maličká.

„Svého biologického otce nechci nikdy vidět, ale mého adoptivního tátu jsem měla moc ráda. Prakticky mě vychoval," říká Dominika a jedním dechem dodává: „V Německu jsem ale nebyla vůbec šťastná. Je to místo, kde žijou jen šprti nebo grázlové. Pozitivní je, že jsem se za tu dobu naučila plynně německy, čehož využívám doteď."

Po návratu do Čech teenager Mesarošová chodila do kroužků hry na kytaru, věnovala se baletu a závodně tancovala. „V country tancích jsem vždycky dělala kluka. Asi to bylo proto, že jsem byla moc vysoká, nevím," směje se.

Díky modernímu tanci se pak dostala k brigádám jako gogo tanečnice. Od tancování u tyče na tanečních party už byl jen krůček k šoubyznysu. Dominika si nechala zvětšit poprsí a za nějaký čas si své vnady nechala opětovně přifouknout a známá skandalistka byla na světě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám