Hlavní obsah
Článek

Představitel tělnatého metalisty Ozzáka ze seriálu Comeback Martin Dejdar (59) vystrašil své fanynky. Na středeční akci v Náchodě se totiž místo šlachovitého sympaťáka, jak ho ostatně diváci znají z civilu i ostatních rolí, objevil Dejdar v plné tukové výbavě. Herec se totiž začíná zakulacovat nejen v obličeji. Reálně hrozí, že při případném natáčení pokračování Comebacku už nebude potřebovat ani vycpávat břicho polštářem.

Martin, který nyní exceluje i v seriálu Ulice, už překročil pro muže magickou pětačtyřicítku. Pomalu by si měl svou váhu začít hlídat. Při svém pracovním nasazení se však asi nemusí kily navíc trápit. Nedostatek spánku a stres ho lehce připraví o to, co v poslední době nabyl. Navíc se rád věnuje sportu, takže kdo ví, zda za několik týdnů nebude zase samý sval.

Dejdar kromě toho ale v Náchodě překvapil i svým odvážným prohlášením ohledně pirátství. Většina filmových režisérů a producentů by asi veřejně popravovala ty, kteří si jejich v potu a slzách vyrobené dílko zdarma stáhnou na internetu. Přesto se Martin k podobnému prohřešku na tiskové konferenci k začátku natáčení filmu Bastardi 2 sám hrdě přihlásil.

"Stáhl jsem si z internetu první díl, abych viděl, do čeho jdu. Jsem takový pirát," řekl s úsměvem. V pokračování úspěšného snímku bude hrát policistu, který jde po krku vrahovi z prvního filmu. Toho ztvární i tentokrát scénárista snímku Tomáš Magnusek. "Martina jsme si vybrali, protože chceme ukázat lidem, že je všestranný herec a kromě komediální roviny umí skvěle i tu vážnou," prozradil nám Magnusek.

Jeho postavu pronásleduje i rapper Rytmus alias bodyguard Jana Šťastného (58), jehož postavě v jedničce Magnusek zabije syna. Mezi herci nechybí ani Jaroslava Obermaierová, Ivo Jahelka, David Gránský známý ze soutěže X Factor či Dominika Mesarošová (38), která si zahraje milenku Šťastného. V Náchodě hned začala plést hlavu místnímu starostovi Janu Birkemu. Že by si předtím zjistila jeho majetková přiznání?

Dále se můžeme těšit i na Ladislava Županiče, Janu Šulcovou nebo pořadatele Muže roku Davida Novotného. Ten má zase roli právníka. Film, ve kterém si kromě nich zahraje i Jiří Krampol se svou filmovou sexy asistentkou v koženém oblečku Jitkou Válkovou, se v kinech objeví již na podzim.

Reklama

Další články

Načítám