Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Silikonová sexbomba Dominika Mesarošová (38), jež se pyšní bujnými pětkami, by mohla jiným modelkách radit, jak se vydělávají peníze. Ještě před pár lety skoro třela bídu s nouzí, dneska si už může ale za akci říkat o částky, na které ostatní známá „ramínka na šaty“ zdaleka nedosáhnou. A nejen proto, že se nestydí odhalit. „Za pět tisíc bych z postele nevstala,“ říká Dominika.

Ta se ve středu přišla podívat na představení nové řasenky do baru v centru Prahy, a protože ji nebavila módní přehlídka, šla si s přáteli, svou kartářkou a kamarádem Jirkou, dát večeři do spodní části podniku. I přesto ale na sebe upoutala snad největší pozornost. Slétli se na ni všichni fotografové a zuřivě cvakali.

Ostatní modelky mohly jen tiše závidět. Právě ty, které chodí přehlídky za pár tisícovek. Podle našich informací Dominika bere za jednu klidně i patnáct tisíc korun. „O částkách bych nemluvila. V showbyznysu jsem ale už pět let a postupně jsem si vyšlapala cestičku. Spoustu kolegyň mám ráda a tak mě mrzí, že zatímco moje cena jde neustále nahoru, u některých holek, co jsou v branži i déle a zdají se být úspěšné, se neustále snižuje,“ krčila rameny Dominika.

Ta si podle našich informací vydělává přes sto tisíc měsíčně a hodně za to může její bujný dekolt. A to se přitom tato sexbomba ještě chystá ňadra zvětšit

Reklama

Další články

Načítám