Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Kadlčková (34) o sobě tvrdí, že je šťastně nezadaná. Překvapilo nás tedy, když modelka dorazila na otvíračku nového klubu na pražských Vinohradech ruku v ruce s neznámým pohledným dlouhánem. Po celou dobu se kráska k mladému muži podezřele tiskla. Že by nový objev? Požádali jsem někdejší hvězdu seriálu Ulice o vysvětlení.

„Není to můj kluk. Je to pouze kamarád," vysvětlila nám Dominika. Obvyklou větičku, za kterou se skrývají nové známosti ale Dominika rázem utvrdila slovy: „On by na mě nesáhl ani kdybych sebe víc chtěla, je totiž gay."

Kadlčková prozradila, že se její kamarád jmenuje Tomáš Novák (21) a následně se svěřila, že mu pomáhá prosadit se v modelingu. „Snažím se ho dostat do zahraničí. Chci  ho dostat k těm lidem, kteří předtím pomohli v kariéře mě," říká modelka. Dominika už Tomášovi zprostředkovala nafocení modelingového foto booku u spřátelených fotografů.

Dvojka se za pár dní chystá na výlet do Švýcarského Curychu. Dominika nevylučuje, že se společně se svým kamarádem vydají za modelingovými kontrakty do Asie, či jižní Afriky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám