Hlavní obsah
Článek

Dominika Kadlčková (34) se potýká s nepříjemnými zdravotními komplikacemi. Podle našich informací se během návštěvy známého pražského baru dostala do potyčky s jedním podnapilým návštěvníkem a skončila s poraněnou páteří.

„Nerada bych se k té uládosti vyjadřovala. Jediné, co bych k tomu řekla je, že problémy s krční páteří mě bohužel provází už řadu let. Stačí jeden špatný pohyb a zablokuje se mi páteř,“ posteskla si modelka, která  byla nucena díky stejným zdravotním komplikacím nucena skončit s profesionálním baletem. Po nepříjemném incidentu strávila Dominika čtyři hodiny v nemocnici. Jelikož jí následkem úrazu znecitlivěla ruka, musela ve zdravotnickém zařízení zároveň podstoupit i vyšetření. Vzhledem k tomu, že počítačová tomografie neukázala vážné poškození, byla kráska propuštěna do domácího léčení.

„Můj problém není možné operovat. Musím pravidelně cvičit a chovat se ke svému tělu odpovědně. Vlastně mi nezbývá nic jiného, než se s tím naučit žít,“ uzavírá smutně celou věc Kadlčková, která musí krk fixovat dalších několik dní nepohodlným límcem. Na zítřejší křest kalendáře kamarádky Hany Svobodové si nehezkou ozdobu ale prý na chvíli sundá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám