Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejštíhlejších českých modelek, hvězdička ze seriálu Ulice, Dominika Kadlčková (34) zase hubne. Dole má další dva kilogramy. Lékaři jí zjistili rozsáhlou potravinovou alergii. Modelka nyní může jíst minimum potravin.

"Sama to nechápu. Nikdy jsem s jídlem problémy neměla. Najednou mi v jednadvaceti propukne potravinová alergie. Nemůžu některé mléčné výrobky, máslo, šlehačku, rostlinný tuk, některé sýry, uzeniny, nedopečené maso, pečivo. Je toho hodně. Jakmile něco z toho sním, celá se osypu," prozradila exkluzivně Super.cz Kadlčková.

Kadlčková je ve světě velmi úspěšnou modelkou. V Čechách již prakticky nepracuje. Vyjímkou je představení Františka Ringo Čecha Dívčí válka, kde získala roli Kazi. Herectví zůstává jejím velkým koníčkem.

"Modelingem se u nás v podstatě uživit nedá. Honoráře jsou směšně nízké. Pracuji převážně v zahraničí. Teď jsem byla tři měsíce v Jihoafrické republice, jezdím hodně do Německa, Itálie nebo Španělska," dodala Kadlčková.

A co říká na svoji věčně propíranou extrémně štíhlou postavu? "Od dětství jsem tančila, chodila jsem na balet a studovala taneční konzervatoř. Neznám tlustou baletku. Žádné diety nedržím, anorexii nemám. Je to dáno pohybem a geny," dodala Kadlčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám