Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika Gottová (50) je zpátky v Česku. Z Finska, kde trvale žije, přiletěla v pátek do Prahy. Původně se měla v Česku objevit už loni na podzim, ale protože nebyla očkovaná, zůstala v Helsinkách.

„Chtěla jsem na Vánoce přiletět za maminkou, ale mám teprve po prvním očkování a musela bych být v Praze v karanténě. Dorazím, až budu mít po druhé dávce,“ řekla Super.cz tehdy Dominika.

Tu čeká v Praze nečekaná spolupráce. Podle Nedělního Aha! by se měla objevit v novém klipu zpěváka a moderátora Petra Vojnara (48), který chodí s Lucií Vondráčkovou (44), byť se už hojně spekuluje, že už spolu nejsou.

Konkrétně by prý měla v klipu zpívat, nebo spíše recitovat. „Máme spolu rozjednaný jeden pracovní projekt, takže mi zajistil odvoz a ubytování. A budeme na tom projektu dělat,“ popsala Aha! Gottová. Ta je ráda za každý případný honorář, a tak nabídku ráda přijala. Na manžela Tima, jenž je neustále na cestách, nemůže spoléhat, a ve Finsku stálou práci zatím nenašla. Ve své původní domovině tak možná najde nové příležitosti.

Reklama

Další články

Načítám