Hlavní obsah
Článek

Už od února je Dominika Gottová (50) zpět ve Finsku. Nejstarší dcera Karla Gotta se rozhodla žít po boku svého muže Tima Tolkkiho a začít od začátku. Nejdříve po příletu řešila stěhování do státního bytu, který s manželem dostali, a následně se rozhodla nastoupit do léčebny a vyřešit své zdravotní potíže. Nyní se Super.cz ozvala.

„Byla jsem propuštěna domů. V léčbě pokračuji ambulantně, jsem stále pod dohledem lékařů, chodí mi domů kontroly a když zjistí, že léčbu nedodržuji, tak mi ji okamžitě ukončí,“ svěřila se Super.cz Dominika, která se po příjezdu do Helsinek začala řešit svou závislost na prášcích na spaní.

„Na léčení jsem měla nastoupit už v Praze, ale nechtěla jsem tam být pod dohledem lidí. Kvůli ztrátě práce jsem byla neustále ve stresu a špatně spala, a znovu se mi tak obnovila závislost na lécích na spaní. Ty ale nejde hned vysadit, to se musí pomalu,“ svěřila se Dominika, která má s léčebnou ve Finsku dobré zkušenosti, proto se rozhodla nastoupit na léčení právě tam.

„Tady v Helsinkách jsem byla už před třemi roky na jedné klinice, kde mi z tohoto pomohli. A tak jsem se rozhodla tu léčbu znovu podstoupit tady, kde mám klid. K tomu se pokusím zbavit i závislosti na alkoholu. Ale ty léky jsou teď podstatnější, zničila jsem si tou závislostí tělo a bylo to už nebezpečné. Mám teď jiné léky, které mě uklidňují a spím po nich,“ svěřila se Gottová, která je plná odhodlání a doufá, že se jí podaří závislostí zbavit. Už i proto, že to bylo přání jejího táty.

V novém bytě, kam se s Timem po příjezdu do Finska nastěhovala, je zatím sama. „Timo musel do Mexika pracovně, podporuje mě na dálku a jsme denně v kontaktu,“ dodala Dominika Gottová, která se pro život ve Finsku rozhodla i kvůli větší anonymitě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám