Hlavní obsah
Článek

Od smrti milovaného slavíka Karla Gotta (†80) uběhl teprve rok, i za tu dobu se ale v jeho rodině leccos změnilo.

Nejstarší dcera opustila manžela a v Praze začíná znovu

Dominika Gottová (50) vyslyšela tatínkovy prosby a po jeho smrti se rozhodla změnit svůj život od základů. Odletěla z Finska od manžela Tima, přestěhovala se do Prahy, sekla s alkoholem, našla si novou práci a podala žádost o rozvod. To se ovšem neobešlo bez problémů.

Dominičin stále ještě manžel, hudebník Timo Tolkki, chtěl o manželku zabojovat, a navštívil ji v Praze. Doufal, že se k němu vrátí. Marně. Média pravidelně plnily zprávy o jeho nerozvážných výlevech na sociálních sítích, výhrůžkách sebevraždou, ale také o románcích s milenkami. To, že měl Timo slabost pro jiné ženy, bylo také jedním z důvodů, proč se psychicky vyčerpaná Dominika rozhodla v manželství déle nesetrvat.

I druhá slavíkova dcera se rozvádí

Krizí prošlo i manželství Gottovy v pořadí druhé dcery Lucie (33), která podala žádost o rozvod s manželem Janem (40), s nímž má syny Vojtu (10) a Honzíka (8). Nyní je šťastná po boku nového partnera Lukáše.

Mezi Dominikou a vdovou Ivanou převládají antipatie

Vztahy mezi Dominikou Gottovou a vdovou Ivanou jsou i rok po smrti zpěváka na bodu mrazu. Dominika tvrdí, že nepřichází žádná iniciativa z Ivaniny strany, naopak mluvčí rodiny Aneta Stolzová uvedla, že Ivana Gottová (48) zájem má a nabídla Dominice již několikrát finanční či jinou pomoc.

„Dominika není s Ivanou v kontaktu a o rodinu se od svého návratu do Česka nezajímá. Stejně tak se nezajímala o uložení otce a nezajímá se ani o hrob. Nezavolala Ivaně ani Lucii, aby se na čemkoliv okolo nedožitých otcových narozenin domluvila,“ uvedla v létě mluvčí rodiny Aneta Stolzová.

„Není pravda, že se o rodinu svého otce nezajímám. S rodinou, včetně sestřiček, v kontaktu jsem. Velice mě toto prohlášení zabolelo a dokážu, že není pravdivé,“ stojí si za svým Dominika, která tvrdí, že ji Ivana nazývá ostudou rodiny.

Reklama

Další články

Načítám