Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Kornová (57) je ve skvělé fyzické kondici, pravidelně cvičí a předcvičuje jógu a předvedla nám, že si dá v pohodě nohu za krk. Ale i když na soustředění Muže roku, kde jsme se potkali, byla možnost vyzkoušet wellness a opalovat se venku, ona toho, třeba jako Dominika Gottová (50), nevyužila. Jen aby se nemusela ukázat v plavkách. I o tom jsme si s bývalou modelkou povídali.

Samozřejmě jsme společně zhodnotili úroveň soutěžících, mezi nimiž si Katka svého favorita našla. Domů by si ale žádného muže, ať už mladého soutěžícího, nebo jakéhokoli jiného, nevzala.

"Mám dvě kočky, psa, kanárka, samozřejmě svého syna Filipa. Takže mám doma plno a doplňovat stav nepotřebuju. Ještě je na to čas," krčila rameny.

Možná i proto, že nemá chuť nikoho svádět, vybírá si modely, v nichž je schovaná jako v hábitech či pytlích.

"V plavkách už se neukazuju ani sama sobě, i když po ránu jsem si zaplavat šla, to jsem byla v bazénu sama. Teď mě baví chodit hodně pohodlně, přestože cvičím a předcvičuju, a v mém životě je pořád jóga a pohyb, tak nemám chuť se nějak obepínat," vysvětlovala Kornová, která se momentálně věnuje hlavně synovi a nemůžeme ji vidět ani na divadle. "Mám velkou přestávku," dodala.

Reklama

Další články

Načítám