Hlavní obsah
Článek

Nedožité narozeniny Karla Gotta (†80) si připomněla i jeho rodina, která u jeho hrobu na pražských Malvazinkách umístila nádhernou kytici s dojemným vzkazem.

„Drahý Kájo, milovaný tatínku a dědečku. Moc nám chybíš, je tu bez Tebe velké prázdno. Vzpomínáme na tebe s láskou každý den. Posíláme pusu do nebe. Ivana, Charlotte, Nelly, Lucie, Vojta a Honza.“

U krásné vzpomínky ale chyběl podpis nejstarší Gottovy dcery Dominiky. Proč se nepřipojila ke vdově Ivaně a svým sestrám Lucii, Charlotte a Nelly?

„O společné rodinné kytici jsem nevěděla. Tatínka uctím v průběhu týdne,“ řekla Super.cz Dominika Gottová (50).

Podle Ivany Gottové se ale Dominika o rodinu vůbec nezajímá. A to už od smrti svého otce!

„Dominika o rodinu svého otce nejeví žádný zájem, je dospělá, a tedy zodpovědná za své jednání. Dominika není s Ivanou v kontaktu a o rodinu se od svého návratu do Česka nezajímá. Stejně tak se nezajímala o uložení otce a nezajímá se ani o hrob. Nezavolala Ivaně ani Lucii, aby se na čemkoliv okolo nedožitých otcových narozenin domluvila,“ řekla Super.cz mluvčí rodiny Gottových Aneta Stolzová, která tak objasnila, proč u dojemného vzkazu chybí Dominičin podpis.

Trailer k filmu Karel

V den Mistrových narozenin také Ivana Gottová zveřejnila první záběry z dlouho očekávaného filmu Karel, který přinese neobvykle osobní až intimní pohled na život Karla Gotta, jaký se doposud široké veřejnosti ani jeho skalním příznivcům nenaskytl.

Reklama

Další články

Načítám