Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obavy, že když se manžel Dominiky Gottové (50), finský muzikant Timo Tolkki objeví v Praze, bude to pořádný průšvih, byly neopodstatněné. Ať už se to komukoli zdá nemožné, zřejmě spolu pár dokáže vycházet.

Dominika se na sociálních sítích se svými sledujícími rozdělila o selfie, které je důkazem, že se během Timovy pražské návštěvy se stále ještě manželem sešla. "Pěkná večeře jako přátelé při návštěvě Tima v Praze," napsala k fotografii, kterou publikovala.

Dominika Gottová promluvila o rozvodu.

Vskutku se zdá, že se jednalo pouze o krátkou návštěvu, neboť Tolkki na svém facebooku dopodrobna monitoruje svůj pohyb, a podle fotografií už je na cestě zpět do Finska, kam odletěl přes Frankfurt.

Tam snad i dojde na úřadování a pár začne realizovat rozvod, na němž dcera Karla Gotta stále trvá. On sám si změnil svůj status na "jsem v komplikovaném vztahu", tudíž snad už také pochopil, že není cesty zpět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám