Hlavní obsah
Článek

Dominika Gottová (50) měla na chvíli klid od útrap se svým psychicky nemocným manželem a mohla se po jeho odjezdu z Prahy začít věnovat sama sobě. Nová životní etapa v Česku jí značně prospěla, začala se objevovat na společenských akcích a celá zářila.

Nyní se ale finský muzikant do Česka vypravil znovu, a pravděpodobně ho k tomu nevedla jen touha po procházkách Prahou, ale také po dalším setkání s manželkou, ke které se chtěl ještě během své minulé návštěvy vrátit. Ona si ovšem rezolutně stojí za rozvodem.

Dominika Gottová promluvila o rozvodu

Před odletem do České republiky se Timo Tolkki na svých sociálních sítích pustil do médií, které údajně vypouštěly do světa rozhovory pod jeho jménem, ale on dle vlastních slov s nikým nemluvil.

„Pokud si přečtete něco, co píšou, nevěřte jim. Píší články a rozhovory s mými slovy, ale neřekl jsem jim nic! Našel jsem tam domov, ženu a spřízněnou duši a samozřejmě, že se tam vrátím,“ napsal Timo fanouškům, avšak neuvedl, zda mluví o své manželce Dominice, či milence Claudii, nebo o jiné z žen, za kterými létal do Mexika.

O manželce Dominice či případném setkání s ní Timo prozatím mlčí, v Praze tráví čas na hotelu, navštěvuje restaurace a kavárny. Dokonce v jednom pražském studiu uspořádal akustický koncert, který živě vysílal svým facebookovým fanouškům, kteří ho dobrovolným příspěvkem na účet mohli v jeho počínání finančně podpořit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám