Hlavní obsah
Článek

Nebýt karantény způsobené koronavirovou pandemií, mohla mít Dominika Gottová (50) důvod k radosti. Soud ve Finsku totiž přijal její žádost o rozvod s muzikantem Timem Tolkkim a svolal první stání. Bohužel Dominika ani Timo ve Finsku nejsou a nemůžou se do země dostat.

Dcera zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) žije v Praze, finský hudebník se nachází momentálně v Mexiku a do Evropy mu nic neletí. „Dělá mi to velké starosti, protože bych ten rozvod chtěla dotáhnout do konce,“ řekla Nedělnímu Blesku Gottová. „Spojím se s finskou ambasádou a zeptám se jich, jaká jsou řešení. Myslím, že to snad všichni pochopí, že teď ani jeden ve Finsku nejsme a bude komplikované se tam dostat,“ myslí si dcera Karla Gotta.

Nadějí pro Dominiku je to, že soud v Helsinkách první stání odloží na dobu, kdy se bude možné volně pohybovat. To je ale zatím ve hvězdách. Je nyní dost pravděpodobné, že minimálně do konce roku 2020 bude Gottová stále vdanou paní. K ukončení manželství se rozhodla loni na podzim. Vedly jí k tomu mnohaleté problémy ve vztahu, Timo trpí bipolární poruchou a své potíže utápěl v alkoholu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám