Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Selena Gomez (31) prozradila, že trpí bipolární poruchou. Stalo se tak během nedávného videohovoru s kolegyní a kamarádkou Miley Cyrus (31). Během videochatu, který měli možnost vidět fanoušci online, se Selena svěřila, že konečně našla příčinu všech svých zdravotních a psychických obtíží.

„Nedávno jsem navštívila jednu z nejlepších psychiatrických léčeben v Americe. Po letech procházení si mnoha různými věcmi jsem si uvědomila, že jsem bipolární,“ vypráví zpěvačka. Po zjištění diagnózy se údajně cítila vystrašeně, zároveň se jí ale ulevilo, že má jasně stanovenou diagnózu. „Vlastně mi pomáhá, když mám víc informací, neděsí mě to.“

„Když jsem byla malá, měla jsem strach z bouřek. Moje máma mi koupila všechny knihy o bouřkách a řekla: Čím víc se o nich dozvíš, tím méně se budeš bát. A fungovalo to,“ vzpomíná krásná brunetka.

Selena Gomez si karanténu zpříjemňuje například vařením a poslechem hudby

Zpěvačka už v minulosti otevřeně hovořila o svých depresích a úzkostech. V roce 2016 si dokonce dala ve své kariéře pauzu. Následující rok podstoupila transplantaci ledvin v důsledku onemocnění lupus, kterému také donedávna přičítala své psychické problémy.

Bipolární porucha se projevuje náhlými změnami nálad, kdy pacient střídavě prožívá maximální pocity štěstí, které umí rychle vystřídat hluboká deprese. O tomto onemocnění se v poslední době v Čechách hovořilo v souvislosti s manželem Dominiky Gottové (50), Timem Tolkki, který má stejnou diagnózu.

Reklama

Další články

Načítám