Hlavní obsah
Článek

Rozhodla se pro radikální krok. Po několika týdnech nevydržela Dominika Gottová (50) tlak ze strany svého manžela. Timo Tolkki přijel začátkem roku do Česka a rozhodnul se svou ženu dostat zpět, a to všemi nejrůznějšími způsoby

Finský muzikant, trpící bipolární poruchou a sklonem k alkoholismu, je v Praze i přes přání dcery Karla Gotta (†80). Nejdříve se jí snažil domluvit, následně vyhrožoval sebevraždou, pak si nechal vytetovat jméno své manželky na ruku. Nic z toho nepomohlo. A po přátelském setkání, které proběhlo minulý týden, ruply Dominice Gottové nervy.

V parku v centru Prahy tak uspořádala setkání pro novináře, kde otevřeně promluvila o své životní situaci a rozvodu s finským hudebníkem, který aktuálně řeší. „Cítím potřebu, v rámci odkazu mého otce, kterého jsem milovala, uvést na pravou míru několik záležitostí. Činím tak z vlastního rozhodnutí, ke kterému jsem dospěla po poradě s mými nejbližšími,“ začala Dominika, který následně mluvila o tom, že její návrat do Česka byl především kvůli nefungujícímu manželství.

„Hlavním důvodem byly dlouhotrvající manželské problémy, které jsem se rozhodla řešit odchodem od mého muže zpět do Čech. Zde jsem díky přátelům zahájila nový život, našla si práci a snažím se postavit na vlastní nohy, tak jak si přál můj otec, pan Karel Gott. Mrzí mě, že se mého návratu nedožil a děkuji mu tam nahoru, že mi stále dodává sílu a naději znovu začít žít, tak jak se má,“ prohlásila Dominika, která trvá na rozvodu.

„To, že do Česka přiletěl stále ještě můj manžel, jsem neměla možnost nějak ovlivnit. Zdůrazňuji, že z mé strany stále trvám na rozvodu s ním a již celou situaci řeším s finskou ambasádou tady v Praze. Neplánuji s manželem bydlet, ani s ním žít. Chci si žít svůj nový vlastní život. Nabídla jsem mu, že můžeme zůstat kamarádi, protože máme spousty společných zájmů. To, že jsme se minulý týden společně v Praze zúčastnili metalového koncertu, bylo čistě kamarádské a není pravda, že obnovujeme náš vztah, jak manžel v některých médiích tvrdí,“ prohlásila radikálně Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám