Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci netrpělivě očekávají dokument o životě zesnulého Mistra Karla Gotta (†80), který by měl vyjít ještě letos. Během jeho přípravy ale došlo na malý zádrhel. Slavíkova nejstarší dcera Dominika Gottová (50) si prý nepřeje v dokumentu vystupovat, a nepodepsala proto smlouvu, kterou jí poslala režisérka snímku Olga Špátová. Informaci přinesl deník Blesk.

„Styděla jsem se za sebe a nechci, aby ty záběry někdo viděl! Tatínkovi jsem sice dala slib, že v dokumentu vystoupím, ale on nebyl šťastný z toho, jak vypadám. Proto jsem tu smlouvu o zveřejnění záběrů nepodepsala,“ svěřila se Blesku Gottová.

Dominice jde především o záběry z minulého léta, kdy spolu s mladší sestrou Lucií oslavily na Bertramce tatínkovy poslední 80. narozeniny. Je známo, že Dominika v té době prožívala těžké období, které se na její vizáži podepsalo. Kvůli práškům a alkoholu, kterými se snažila řešit problémy v nešťastném manželství s finským muzikantem Timem Tolkkim, se Gottová zavodnila a působila otekle. Poté, co se z Helsinek vrátila natrvalo do Prahy a našla si práci servírky, dokázala přebytečná kila shodit a začala o svůj zevnějšek dbát. Možná proto si nechce připomínat časy, kdy tomu bylo naopak.

Zda Dominika své rozhodnutí ještě změní, se uvidí po osobní schůzce s režisérkou Špátovou, kterou mají v plánu. Nezbývá než doufat, že se Dominika umoudří, v opačném případě by v dokumentu kvůli vystřiženým scénám z Bertramky nefigurovala ani Mistrova mladší dcera Lucie.

Reklama

Další články

Načítám