Hlavní obsah
Článek

Noční můra Dominiky Gottové (50) se stala skutečností. Její manžel Timo Tolki (53), s nímž se chce rozvést, protože je zadlužen a holduje alkoholu, přiletěl do Prahy, aby se viděl se svou manželkou, která od něj z Finska utekla zpátky do Česka.

Ta zatím bydlí u své kamarádky Šárky Rezkové a chodí pravidelně do práce, což se o jejím choti říct nedá. Timo se na sociální síti pochlubil tím, že jeho první kroky z letitě vedly hned na pražské Malvazinky, kde se přišel poklonit památce svého tchána Karla Gotta (†80).

„Místo posledního odpočinku velkého muže,“ okomentoval snímek ze hřbitova bývalý frontman metalové kapely Stratovarius. Finský hudebník je prý bez peněz a dokud se neuvidí s Dominikou, plánuje navštívit pražské památky.

„Ukradli mi peněženku a jsem bez koruny, takže nevím, co budu dělat,“ řekl Blesku Timo, který se prý s Dominikou má setkat v úterý. Ta prý ale o návratu k manželovi rozhodně neuvažuje a chce se postavit na vlastní nohy. To by si prý její tatínek Karel Gott přál ze všeho nejvíc,

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám