Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Několikaleté problémy ve vztahu. Ty přiměly Dominiku Gottovou (50) k rozhodnutí, že už v manželství s finským hudebníkem Timem Tolkkim (53) nechce pokračovat. Dcera zesnulého Karla Gotta (†80) už nedokáže sama snášet chování svého muže.

Někdejší kytarista metalové kapely Stratovarius už řadu let bojuje s maniodepresemi. Nějakou dobu už nezavadil o práci a chod domácnosti je zcela na Dominice. Finanční problémy jsou také jedním z důvodu, kvůli kterému se Gottova dcera rozhodla manželství ukončit.

Kvůli dluhům začal hudebník rozprodávat i Dominičiny cennosti, ke kterým ji pojí citová vazba. „Neumíte si představit, co mi udělal! Vzal mi cennosti, které jsem měla, šperky a několik hodinek, a šel je kvůli dluhům, které nasekal, prodat!“ svěřila se deníku Blesk Gottová, kterou manžel připravil o šperky významné citové hodnoty, jako je prstýnek od maminky i o šperky po tatínkově matce Marii Gottové a řadu dalších drahocenných věcí.

„Jediné, co se mi z těch cenností podařilo zachránit, byly jedny hodinky. Od táty. Mám je totiž dobře schované,“ dodala. Dominika Gottová chce žádost o rozvod podat v nejbližších dnech. Snaží postavit na nohy a sama bojovat s démonem závislosti. Našla si práci v sushi restauraci a věří, že bude lépe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám