Hlavní obsah
Článek

Nejstarší dcera zpěváka Karla Gotta (†80) Dominika Gottová (50) má problémy s alkoholem, které se konečně rozhodla řešit.

„Neměla jsem lehké období a vím, že mám problém. Rozhodla jsem se podstoupit léčebné terapie a zbavit se závislosti na alkoholu a na lécích,“ řekla Blesku Dominika Gottová.

O problémech své dcery ví i samotný Karel Gott, který Dominiku společně s manželkou Ivanou (48) v léčbě naplno podporuje.

„Pan Gott se velmi usilovně snaží poslední dva roky řešit s Dominikou její problém s alkoholem a léky a mnohokrát ji přesvědčoval, aby vyhledala odbornou pomoc a našla si práci, u které vydrží. Ona to však vždy odmítala, jelikož si svůj problém nikdy nepřiznala,“ napsala Super.cz mluvčí Karla Gotta Aneta Stolzová. Dominiku táta k léčbě přesvědčil až během její poslední srpnové návštěvy.

„Teprve až po její poslední návštěvě v Praze ji manželé Gottovi přesvědčili, aby léčbu podstoupila, jelikož jí alkohol viditelně žene do záhuby a neustálá finanční pomoc ze strany otce její problém nevyřeší. Proto je Karel Gott rád, že se Dominika konečně rozhodla vyhledat odbornou pomoc, a to za pomoci Ivany Gottové, se kterou je v blízkém kontaktu. Oba jsou jí v její snaze řešit problém oporou a věří, že Dominika u svého přesvědčení zůstane a léčbu co nejdříve zahájí,“ uzavřela Stolzová. Tak snad se Dominika do léčby opravdu pustí a léčba s podporou nejbližších zabere!

Reklama

Další články

Načítám