Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se potkali naposledy, už stříhala metr do svatby. A před týdnem se herečka Dominika Býmová (36), kterou proslavila role servírky Romany v seriálu Most!, po sedmiletém vztahu opravdu vdala.

Na srazu muzikálů Hudebního divadla v Karlíně, kde hraje v představení Jak se dělá muzikál, už se nám pochlubila snubním prstýnkem, který nosí vedle zásnubního. "Svatba byla před týdnem na zřicenině hradu Zvířetice a bylo to krásné, takové duchovní," prozradila Romana, kterou se snoubencem oddával americký reverend.

Po svatbě si Romana sice oficiálně změnila jméno na Vodňansky podle svého manžela, který je Rakušan, v práci bude ale nadále používat příjmení Býmová. Pokud jde o rozšiřování rodiny, zatím na nic nespěchá.

"Před dvěma lety jsme si pořídili pejska, už to je docela náročné. Ale i moje maminka už se ptá po vnoučatech. Teď mám před sebou ještě několik televizních projektů, ale nechci, aby mi ujel vlak," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám