Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaromír Jágr (52) myslí na zadní vrátka. Hokejovou kariéru sice ani po padesátce nepověsil na hřebík, nedávno ale představil svůj nový podnikatelský záměr spojený s jeho značkou JJ68.

Jágr se ve společnosti objevil jen krátce po autonehodě, při které se jeho vůz střetl s tramvají a hokejista měl obrovské štěstí, že se mu nic nestalo. Na představení své značky si pozval i půvabnou přítelkyni Dominiku Branišovou (29).

Na akci nechyběly ale ani další krásky, které budily pozornost svými dekolty. Finalistka poslední SuperStar Elizabeth Kopecká (29), jež Jágra považuje za svého blízkého přítele, a vnadná manželka bývalé hokejové hvězdy Jiřího Šlégra Lucie (42). Pánové tak rázem nevěděli, kam dříve s očima.

Kopecká skončila v poslední SuperStar stříbrná a na Jágra nedá dopustit. „Můj vzor, ikona, nekončící inspirace a kamarád. Jeden z nejlepších lidí, co znám,“ chválila nedávno Jágra Kopecká, jež pracovala v marketingu hokejového Kladna, a tak má k hokejové legendě hodně blízko. Jarda měl ale samozřejmě oči jen pro svou půvabnou Dominiku, která se k němu tulila jako zamilovaná holubička.

Reklama

Další články

Načítám