Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejová legenda Jaromír Jágr (52) už je zase ve formě. Všem fanouškům pořádně zatrnulo, když měl Jágr autonehodu, při níž se jeho automobil střetl s tramvají. Hodně vyděšený byl i samotný hokejista.

„Myslel jsem si, že je to můj konec. Vždy jsem věřil, že vyšší moc má nade mnou ochrannou ruku a dnes jsem se o tom znovu přesvědčil. Díky Bohu!“ prohlásil těsně po nehodě Jágr. Ten se teď objevil ve společnosti, aby představil svůj nový podnikatelský záměr spojený s jeho značkou JJ68. Hokejista vypadal výborně a doprovod mu dělala jeho půvabná přítelkyně Dominika Branišová (29).

Ta také Jágra po nehodě vyzvedávala a musela o něj mít obrovský strach. Dominice to v růžovém outfitu moc slušelo a k Jágrovi se tulila jako zamilovaná hrdlička. Během nehody sice řídil auto Jágr, ale v průběhu hokejové sezony prý za volant usedá Dominika a řídí ona, aby se hokejista mohl soustředit na sportovní výkon a nemusel se ničím rozptylovat.

Až díky slavnému příteli se přitom nebála znovu začít řídit. „Měla jsem řidičák od svým osmnácti, ale jelikož jsem žila v zahraničí a mimo Prahu, tak jsem nikdy neřídila. Jarda mě ale posadil za volant a řekl: ’Jeď’," popsala Super.cz nedávno kráska s tím, že neměla moc na vybranou.

Reklama

Další články

Načítám