Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dlouho, co si hokejista Jaromír Jágr (52) užíval romantický výlet v Římě se svou půvabnou přítelkyní. Dominika Branišová (29) si po dvou týdnech zabalila kufry a do italského velkoměsta odletěla znovu.

Tentokrát ji do místa táhly pracovní povinnosti. S návrhářkou Zuzanou Lešák Černou odjela do metropole nafotit její letní kolekci oblečení. „Říkala jsem si, že bude fajn holka. Rozhodla jsem se ji oslovit a už přes zprávy jsme přišli na to, že jsme naladěné na stejnou vlnu,“ svěřila se ke spolupráci návrhářka.

A po pózování před známými italskými památkami zbyl čas také na relax u moře. „Perfektní zakončení našeho pracovního výletu. Nyní je čas se naplno vrhnout do příprav na překvapení,“ svěřila se Dominika, která se pochlubila také společnou fotkou se známou návrhářkou v plavkách. Obě se nechaly zvěčnit v bikinách zezadu a nutno říct, že vypadají fantasticky.

Reklama

Další články

Načítám