Hlavní obsah
Článek

Přítelkyně hokejové legendy Jaromíra Jágra (52), modelka Dominika Branišová (29) má za sebou drsnou hladovku. Jak sama říká, letní dovolené se na jejím těle podepsaly a bylo potřeba zahájit očistu těla. Rozhodně ale nenabádá k hazardování se zdravím, tvrdí, že vše má svá přísná pravidla.

"Žádné jídlo, pouze čistá voda a bylinkové čaje. Téměř měsíc v kuse jsem byla v zahraničí, kde samozřejmě ne vždy je možnost a chuť dodržovat životosprávu tak, jak by si člověk představoval. Proto jsem se rozhodla si dát očistu jak těla, tak i hlavy,“ rozepsala se o dvoudenním půstu na sociální síti Dominika, která si na dovolených dopřávala pizzu nebo zmrzlinu.

"Je neuvěřitelné, jak je lidské tělo přizpůsobivé. Nejhorší je moment, kdy tělu dojdou cukry a musí začít brát energii z tuků. Pak už je to alespoň pro mě celkem pohoda. Hlad zmizí, mám spoustu energie a čistou hlavu. Vše má svá pravidla. A i následný jídelníček je důležitý, aby si člověk spíše neublížil,“ dodala Dominika, která má půst za sebou a nyní se pomalu vrací ke zdravé stravě.

Reklama

Další články

Načítám