Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Domenico Martucci (47) sice požádal přítelkyni Nikol Vrbovou o ruku už loni v červnu, ale svatbu ještě nestihli. Nikol se ale chlubí už druhým zásnubním prstenem. "Mojí mamince se nelíbilo, jaký prsten jsem Nikolce dal. Nebyl pro ni dost hraběcí," vysvětlil Super.cz Domenico.

"Takže jsem ho nahradil rodinným šperkem, který mi pro Nikol maminka dala. Je v naší rodině už mnoho generací. V tomto zpracování tedy padesát let, ale pokud jde o diamant, tak ještě mnohem déle," upřesnil s tím, že původní šperk je uložený v trezoru.

Pokud jde o svatbu, nestihli ji prý kvůli pracovním aktivitám. "Dávali jsme dohromady náš podnik, do Prahy vozíme produkty z našich pozemků v Itálii. Takže původně jsme sice svatbu plánovali na květen, ale nakonec bude v říjnu na Sardinii na jachtě," upřesnil Martucci.

Tomu v podnikání partnerka hodně pomáhá, protože jako zpěvák není žádný ekonom. Nikol naopak ekonomické vzdělání má. "Upřímně, bez ní bych nikdy v životě nic takového neudělal," nebojí se přiznat Domenico.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám