Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Česká zpěvačka Iveta Bartošová (†48) by dnes oslavila své 51. narozeniny. Osud tomu však chtěl jinak a pěvkyně jen pár týdnů po oslavě osmačtyřicetin zakončila svůj život dramatickým skokem pod vlak. I letos tak na ni její fanoušci budou v dubnu vzpomínat hned dvakrát: veseleji na narozeniny a truchlivěji v den výročí její smrti. Co dnes ale vůbec dělají mužské postavy z Ivetina života? Popelka by se možná divila, co osud některým, kteří po ní zůstali, přichystal.

Lepší je to vzít z lepší strany a začít pozitivně. Ze syna Artura Štaidla (27) by máma měla určitě radost. Ten se díky své kapele Behind The Mirror těší velkému zájmu fanynek. Nedávno dokonce přiznal, že je zadaný.

S posledním manželem Bartošové to je už o poznání horší. Josef Rychtář (65) kolem sebe stále budí rozruch. Na konci minulého roku dostal od vsetínského soudu flastr s podmínkou na čtyři roky. Stále však věří své verzi o ochránci Ivety, která zemřela sedm měsíců po svatbě s ním, a dokonce chtěl prý zachraňovat ženu Jiřího Krampola. V den nedožitých jednapadesátin jeho manželky možná půjde položit kytičku na její hrob v doprovodu své milenky, kterou nedávno představil světu.

Klidné období zrovna neprožil ani bojovník proti domácímu násilí Zdeněk Macura (49). Z kdysi úspěšného podnikatele se podle jeho vlastních slov stal „otrok“ v Londýně, odkud se nakonec vrátil, aby jezdil taxíkem po Praze.

Mediálně se úplně odmlčel italský hrabě Domenico Martucci (47). Sem tam ale na svou sociální síť dává fotky s novými a novými ženami, které hostí na svém italském „zámku“. Snímky jak přes kopírák připomínají ty, kterými se chlubil v době, kdy byl krátce s Ivetou Bartošovou.

Je otázka, zda by pěnice měla z toho, co se v jejím okolí nyní děje, radost. Samozřejmě vyjma syna, na něhož by byla určitě pyšná!

Reklama

Další články

Načítám